OM LUNDQUIST

Hvem er jeg

Et miljøvenligt valg..

Klipning er ikke bare et håndværk. Det er mere end en saks, der befrier hovedet for hår. At klippe et andet menneske handler også om kreativitet og lidenskab. Det kræver, at man kan lytte, spørge og omsætte ord til handling.

Jeg er nysgerrig på dig, og jeg stræber stædigt efter at finde det rigtige udtryk for dit hår. Det betyder ikke, at jeg tvinger mine idéer igennem. I sidste ende er det dig, der bestemmer, hvordan jeg skal føre saksen. Og hvad enten du kommer for at blive klippet, som du plejer eller har mod på noget nyt, er du velkommen hos LUNDQUIST.

Jeg har klippet tusindvis af skønne mennesker, og jeg er gået smilende på job, siden jeg blev ansat som frisør hos Birthe Gleerup i Aarhus i 2004. Nu har jeg startet min egen salon på Frederiksbjerg, og skal jeg være ærlig, er jeg ret begejstret for stedet.

Min erfaring vil få dig til at føle dig tryg, når du sætter dig ned foran spejlet på den rå murstensvæg. Det er en tillidserklæring at lægge sit hår i andres hænder, men jeg lover at passe godt på dit, og jeg bestræber mig altid på, at du forlader salonen smukkere og gladere, end du kom.

Jeg stikker jævnligt af på kurser, og mine mange år i branchen har gjort mig så tilpas arbejdsskadet, at jeg ikke kan lade være med at blive inspireret overalt, hvor jeg kommer – hvad enten jeg slentrer rundt i Londons gader, sidder på en fortovscafé i Milano eller tuller en tur ned ad Jægergårdsgade.
I en verden, der flyder over med masseproduceret mainstream og kedelige kædebutikker, er det befriende at træde ind i et rum med personligt nærvær.

Velkommen til LUNDQUIST